Obavijest o ljetnoj organizaciji rada u Dječjem vrtiću „Carić“

6.6.2024.

Dječji vrtić „Carić“ organizira ljetni rad u vremenu od 1. srpnja 2024. do 31. kolovoza 2024. godine. Ljetni rad se organizira sukladno organizacijskim mogućnostima dječjeg vrtića.

Roditelj prijavu za ljetni rad iskazuje popunjavanjem prijavnice uz uvjet podmirenja svih prethodnih obveza prema dječjem vrtiću.

Prijavnica za upis u ljetni rad možete preuzeti ovdje:

Popunjenu Prijavnicu za korištenje dječjeg vrtića tijekom ljeta roditelj obvezan je dostaviti pedagoginji u dječji vrtić ili poslati putem e-maila: pedagog@vrtic-caric.hr u periodu od 10. do 14. lipnja 2024. godine u protivnom, smatrat će se da nije zainteresiran/a za korištenje ljetnog rada dječjeg vrtića.

Roditelj prijavljuje korištenje ljetnog rada za srpanj i kolovoz.

Popis djece u vrtić/jaslice za ljetni rad po skupinama bit će objavljen do kraja lipnja na oglasnoj ploči dječjeg vrtića.

Ako roditelj za vrijeme trajanja ljetnog programa odustane od korištenja usluga, dužan je podmiriti iznos u cijelosti, osim u slučajevima opravdanog odustajanja. Pod opravdanim odustajanjem smatra se bolest djeteta. Ukoliko dijete ne pohađa dječji vrtić u razdoblju od 1.7.2024. do 31.08.2024. roditelj plaća paušal u iznosu od 20,00 € za mjesec.