Draga djeco i dragi roditelji!

Na početku pedagoške godine želimo Vam izraziti dobrodošlicu u naš dječji vrtić, a starim polaznicima sretan povratak nakon ljetnog odmora.

Za svu upisanu djecu ponovno otvaramo vrata 2. rujna (ponedjeljak) 2024. godine u matičnom i u područnom objektu, a novoupisana djeca (vrtić i jaslice) kreću na prilagodbu od 9. rujna po unaprijed pripremljenom rasporedu dolazaka koji će biti dostavljen na roditeljskom sastanku. Popis djece i raspored po skupinama bit će izložen na oglasnoj ploči dječjeg vrtića.

Molimo roditelje novoupisane djece da dođu potpisati Ugovor o pružanju usluga predškolskog odgoja, obrazovanja i skrbi. Potpisivanje Ugovora odvijat će se 4. rujna (srijeda) i 5. rujna (četvrtak) od 9:00 do 15:00 sati u računovodstvu dječjeg vrtića (Zeleni put 3). Ugovor potpisuju oba roditelja/skrbnika.

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece održat će se 4. rujna 2024. godine (srijeda) u 15:30 sati u dvorani dječjeg vrtića, a prvi roditeljski sastanci s matičnim odgojiteljima održat će se krajem rujna.

S obzirom da u matičnom objektu ne možemo primiti svu djecu jaslične dobi, u studenom 2024. godine u područnom objektu otvaramo drugu jasličnu skupinu. Roditelji čija će djeca pohađati skupinu „Kockice“ sve informacije dobit će putem elektroničke pošte.

Radujemo se novoj pedagoškoj godini, svim nadolazećim aktivnostima i projektima koje planiramo ostvariti zajedno s našom djecom i Vama roditeljima!

Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!